Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf TIMA BV in
Assendelft
<<=Terug naar plaats Assendelft

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf TIMA BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf TIMA BV
Zaandammerweg 25
1566 PG Assendelft

tel: 06 - 26172969

Extra informatie

Aannemersbedrijf TIMA BV is een vakkundig en ervaren bedrijf. Opgericht in 1995. Door jaren lange ervaring heeft Marcel Soetekouw een uitgebreid netwerk van vakmensen om zich heen weten te bouwen, en heel veel ervaring op gedaan in alle facetten van het vak.   
Aannemersbedrijf TIMA BV houdt zich bezig met activiteiten in utiliteitsbouw en burgerwerk, zoals nieuwbouw, verbouw, aanbouw, restauratiewerk en allerlei soorten bouwbezigheden met betrekking tot monumentale panden. Funderingsherstel in alle facetten behoren tot onze werkzaamheden. 
 
Bij bouwen of verbouwen moet er een hoop geregeld worden. Vergunningen aanvragen, tekeningen uitwerken, materialen bestellen, vakmensen inhuren. 
 
Wij hebben de kennis, middelen en netwerk om dit geheel voor u te regelen.