Bouwbedrijven
BK Bouw Aannemersbedrijf in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBK Bouw Aannemersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
BK Bouw Aannemersbedrijf
H.J.E. Wenckebachweg 6v4
1096AN Amsterdam

tel: 020 – 562

Extra informatie

Het bedrijf  Totaalaanpak in schadeherstel en onderhoud. 
 
BK Bouw biedt een totaalaanpak in schadeherstel en onderhoud aan. Vanuit drie regionale vestigingen in Amsterdam, Naarden en Zeist kunnen zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Wij worden ingeschakeld bij brand-, roet-, storm-, inbraak- of waterschade om eerste noodvoorzieningen te treffen en herstelwerkzaamheden te verrichten. Maar ook voor het reguliere herstel- en onderhoudswerk kunt u bij ons terecht. 
 
Onze servicegerichte en vakkundige medewerkers komen op de meest uiteenlopende schadelocaties. Van ons wordt verwacht om snel en efficiënt te handelen. In goed overleg met opdrachtgevers en/of gedupeerden kunnen wij direct overgaan tot het treffen van noodmaatregelen en het herstellen van de schade. Op die manier wordt gevolgschade beperkt en kan het gewone leven weer spoedig worden opgepakt. 
 
Werken bij ons 
werken bij BK Bouw houdt in: 
 
Plezier in het werk 
 
Wel of geen plezier hebben in het werk is voor de meeste mensen het belangrijkste argument om in hun huidige baan te blijven of om iets anders te gaan zoeken. Daarom investeert BK Bouw in medewerkers en hebben we relatief veel eigen personeel. Wij zijn er van overtuigd dat vooral betrokken en enthousiaste eigen vakmensen onze kwaliteit kunnen waarborgen. 
 
Prettig werkklimaat 
 
Werken bij BK Bouw betekent werken in een aangename omgeving. Op alle niveaus gaan we op een open, eerlijke en directe manier met elkaar om. Verder zijn we een transparant bedrijf. 
 
Werken bij BK Bouw betekent ook de klant centraal stellen. Zowel naar de externe als de interne klanten werken wij servicegericht. Wij zijn van mening dat een prettige samenwerking met de klant het plezier en de kwaliteit van het werk verhoogd.