Bouwbedrijven
Archangel Bouw BV in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VArchangel Bouw BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Archangel Bouw BV
Archangelkade 13
1013BE Amsterdam

tel: 020-6842525

Extra informatie

Wie we zijn   
Archangel Bouw BV is een middelgroot bouwbedrijf en sinds de oprichting in 1947 gespecialiseerd in renovatie, restauratie en mutatieonderhoud. Zorg voor klanten en medewerkers, gevoel voor kwaliteit, zomaar enkele van onze kenmerken. Met onze gekwalificeerde vaklieden zijn wij overwegend werkzaam in de Randstad. Onze opdrachtgevers zijn Woningcorporaties, Overheden, Bedrijven en Particulieren. 
 
Naast in hoofdzaak de renovatie van sociale en particuliere woningbouw en het herinrichten en uitbreiden en upgraden van bedrijfs- kantoor- en winkelpanden, hebben wij ons in de loop der jaren ook bewezen met de restauratie van monumentale panden. 
 
Aandacht en liefde voor cultuurhistorisch erfgoed gaan bij ons hand in hand met moderne bouwkundige inzichten, die waarborgen dat ‘oud en monumentaal onroerend goed’ tot in lengte van jaren kan blijven voortbestaan. 
 
“Uw opdracht is bij ons in goede handen.”