Bouwbedrijven
Bebo Bouw Bouwbedrijven BV in
Almere
<<=Terug naar plaats Almere

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBebo Bouw Bouwbedrijven BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Bebo Bouw Bouwbedrijven BV
Stopperknoop 31b
1319GK Almere

tel: 06-11205510

Extra informatie

De mensen die bij Bebo Bouw Bouwbedrijven BV werken, zijn sinds 1978 actief in de bouw.    
In deze periode hebben wij bijna alle bouwvormen gedaan; houtskeletbouw, villa' s, landhuizen, seriematige woningbouw, koopstudio's, parkeergarages, fabrieken, monumentaal, tunnelgietbouw, prefab betonwerk, winkelbetimmeringen en horeca.  
 
Dankzij deze ruime ervaring zijn de mensen van BeBo bouw b.v. multi functioneel inzetbaar. Als uitvoerder zijn wij gedetacheerd bij andere aannemers, maar ook bij het aannemen van bouwonderdelen. Dat kan een woning zijn, een renovatie van een appartement, een aanbouw, maar ook een onderdeel van een groot project.  
 
Bebo Bouw Bouwbedrijven BV is sterk op het gebied van inzet en productie, waarbij de gewenste kwaliteit niet uit het oog wordt verloren.  
 
Door ons no-nonsense beleid en de korte lijnen in ons bedrijf kunnen wij efficiënt handelen en concurreren.